Skip to the content.

Datadump met informatie over vermoedelijk gehackte PulseVPN systemen gelekt / Datadump with information on hacked PulseVPN systems leaked

05 Aug 2020 - Frank Breedijk

English below

Nederlands

Een datadump met informatie over meer dan 900 waarschijnlijk gecompromitteerde Pulse VPN systemen is publiek gemaakt. Deze dump bevat o.a. gebruikersnamen met wachtwoord hashes en plain tekst wachtwoorden. DIVD heeft toegang tot deze dataset en de taak op zich genomen om beheerders van gecompromitteerde Nederlandse IP adressen te waarschuwen.

ZDNet heeft een artikel gepubliceerd over deze dump.

Voor meer informatie zie: case DIVD-2020-00009

English

A datadump with information on more then 900 likely compromised PulseVPN systems has been made public. This dump contains usernames, password hashes and plain tekst passwords. DIVD has access to this dump and started to inform the administrators of Dutch IP addresses in this dump.

ZDNet has published an article on this dump.

More information at: DIVD-2020-00009


Last modified: 18 Jan 2023 13:28