Skip to the content.

Wordpress binnen het .nl domein geïndexeerd / Wordpress in .nl space indexed

27 Nov 2020 - Lennaert Oudshoorn

English below

Nederlands

Via infooNL hebben wij een lijst ontvangen van ~313.000 .NL domeinnamen waar Wordpress op lijkt te staan. Onderzoekers van het DIVD zijn met deze dataset aan de slag gegaan en hebben al deze domeinen gescanned op onder andere het versienummer van Wordpress en welke plugins er aanwezig zijn. Aan de hand van deze scan resultaten zullen wij beginnen gevonden kwetsbaarheden bij de websites te melden.

Voor meer informatie zie: case DIVD-2020-00008

English

Via infooNL we received a list of ~313.000 .NL domains that look to have Wordpress deployed on them. Researchers of the DIVD started processing this list and have scanned these domains for the Wordpress version and which plugins are installed. With these scan results we will start to notify websites of found vulnerabilities and other security concerns.

For more information: case DIVD-2020-00008


Last modified: 18 Jan 2023 13:28